bots" content="index,follow" />
X-clusive Plants 
"Maakt onderscheid door kwaliteit en X-clusiviteit"

Over ons

Wie zijn X-Clusive Plants ?

X-clusive plants is meer dan een bedrijf wat bij u bloemen, planten en accessoires levert. Het exclusieve bij ons zit het in het feit dat we u laten onderscheiden met onze kwaliteit producten. Alles wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw huisstijl / interieur.

Hierdoor creëert u een meerwaarde in uw onderneming. Alles klopt, en dat is hedendaags belangrijk in uw vakgebied. Van verzorgingshuis tot 5***** restaurant en van snackbars tot hotels. Voor ons is niets te gek en denken met een ieder mee.

Co-creatie

Wij maken gebruik van hoogwaardige producten die met zorg worden uitgezocht en besteld bij geselecteerde toeleveranciers. Door onze ervaring weten we als geen ander welke norm wij moeten hanteren voor een top kwaliteit, dit in combinatie met uw wensen levert een verbluffend eindresultaat.

Onze creativiteit kent geen grenzen waardoor we altijd weer op zoek zijn naar iets nieuws, iets exclusiefs ! Wij maken graag contact met partners om tot een verbluffend resultaat te komen, eigenlijk hetgeen waar we voor staan, dat stukje exclusiviteit bieden waardoor we uw bedrijf af maken.

Door middel van jarenlange ervaring binnen de sierteelt en horeca branche weet men binnen X-clusive Plants als geen ander wat het best bij uw inrichting tot zijn recht komt.