bots" content="index,follow" />
X-clusive Plants 
"Maakt onderscheid door kwaliteit en X-clusiviteit"

Welkom op onze website!

Interieurbeplanting in Nieuw-Vennep en ver daarbuiten !

Welkom in de wereld, waarbij alleen onderscheid creëren telt, welkom bij X-clusive Plants. Een onderneming gespecialiseerd in interieurbeplanting die zich inzet voor alle bedrijven en instanties om juist dat stukje waarde en kwaliteit aan het gehele plaatje toe te voegen. Denk hierbij aan tafelplanten, exclusieve kamerplanten , grote planten in een exclusieve pot of een invulling die speciaal voor U op maat gemaakt is.

Kwaliteit

Kwaliteit, Service en exclusiviteit is de fundering van de onderneming. Persoonlijke communicatie in korte lijnen wordt als prettig ervaren, mede doordat we onze producten als het puntje op de welbekende “i” zien binnen uw firma of instantie.

Exclusiviteit

Standaard producten die uw bloemist of tuincentrum levert, kan iedereen kopen. Daar ligt hedendaags ook niet de kracht. Het gaat er ons om dat uw plant-pot combinatie of tafel planten zo is afgesteld naar uw wensen. Samen zoeken we naar de beste oplossing, want samen staan we sterk.

Momenteel zijn wij druk bezig om een juiste IT infrastructuur te realiseren, zodat de opdrachtgever nog dichter bij ons proces betrokken wordt. Eventuele aanpassingen kunnen vanuit makkelijk en direct gerealiseerd worden.

Tafel planten

Bent U opzoek naar een passende oplossing, een exclusief product bijv. tafel planten of benieuwd naar onze service ? Neem gerust contact met ons op en laat U verbazen over wat de mogelijkheden zijn. 

Regio en landelijk

Als X-clusive Plants verleggen we onze grenzen, zowel in de producten als in de range vanuit Nieuw-Vennep. Maakt U zich geen zorgen, wij verlenen graag onze diensten aan bedrijven buiten onze gemeentegrenzen.

Buitenland

Mocht u geintresseerd zijn in 1 van onze diensten maar zit U met uw bedrijf of firma in het buitenland ? Maakt U zich geen zorgen! X-Clusive Plants heeft betrouwbare logistieke partners die vrijwel door geheel Europa voor ons leveren, gewoon volgens afspraak.