bots" content="index,follow" />
X-clusive Plants 
"Maakt onderscheid door kwaliteit en X-clusiviteit"

 Diensten

Fundering

X-clusive plants is een dienstverlenend bedrijf waar flexibiliteit, exclusiviteit en betaalbaarheid de basis is. Met deze goed onderbouwde fundering weten we dat vertrouwen en betrouwbaarheid daarmee gewonnen wordt. Hiermee zijn we in staat om lange relaties aan te gaan en te onderhouden.

Tafel planten (Plant arrangementen)

Wij hebben binnen ons bedrijf de focus op B2B en denken dan ook graag met uw bedrijf mee hoe we u de juiste uitstraling kunnen geven bijv. in uw winkel, restaurant of hotel. 

Denk hierbij aan tafelarrangemten van planten, of een leuke pot-plant combinatie voor op uw tafels. Zoekt u wat robuster werk, om de etalage extra power te geven ? Geen probleem, wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Groen op kantoor

Zoals U in de foto's op onze hoofdpagina kunt zien, verzorgen wij ook de interieurbeplanting voor bedrijven en kantoren. Het is een gegeven dat planten op kantoor het ziekteverzuim terug dringt en uw personeel er beter door presteert. Dit zijn slechts enkele voorbeelden wat planten op kantoor met de mens en haar productiviteit kan doen. 

Plan van Aanpak

In eerste instantie luisteren we naar de wensen van U omtrent de beplanting. Hier haken wij dan ook graag op in om een plan van aanpak op te stellen met uw wensen verwerkt en de standaardprocedures zoals ; kleuren, uitstraling, omgeving, standplaats en licht. Hierbij wordt ook direct besproken of U de beplanting koopt of least met tevens de onderhoudscontracten.

Prijzing

Omdat wij alles assembleren op order, geven wij per order een prijs. Plaatst U namelijk een grote order, dan vinden wij het niet meer dan logisch dat dat ook z'n voordelen heeft, prijstechnisch. Plaats U minder grote orders maar wel in een bepaalde frequentie zullen wij daarbij rekening houden met de calculatie. Kortom, van alles is bij ons mogelijk.